Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mogen wij u/jij even meenemen naar onze vlieglocatie aan de van Amerongenweg in Barneveld? Daar ziet u wie wij zijn…….

Als u op een mooie zomerdag aan komt rijden is het al een drukte van belang! Hoog in de lucht, onder de prachtige culumuswolken, thermieken zwevers en wat lager in het luchtruim snorren wat motorkistjes en stunten vrolijk in het rond. Op de hoek van het veld hangt, naast een helicopter, een drone in de lucht, misschien wel alles in beeld brengen, maar dat is van afstand niet te zien….

We komen wat dichterbij;

De heren piloten staan knus bij elkaar met de afstandbedieningen voor hun buik. geconcentreerd kijken zij omhoog, een gesprek voeren is geen aanrader, dat gaat ten koste van de concentratie, liever niet!!

Aan de rechterkant van het veld, juist voor een hele rij vliegtuigen die op de grond uitgestald liggen, zit een piloot even uit te rusten onder de parasol op zijn “club”tuinstoel. Een praatje kan er natuurlijk af! Maar wát graag laat hij zijn mooie zwever zien, hoe het werkt, hoe het zweeft!!! Geweldig!!!

Dit beeld schetst onze club, wie wij zijn. Het is kenmerkend voor onze club…..geconcentreerd vliegen, daarbij is het altijd gezellig en delen we volop onze ervaringen met elkaar.

Klik op onze contactpagina, leg contact en kom gerust eens kijken of deze geweldige hobby wat voor u/jou is! Maar pas op!!! het is besmettelijk

Tot ziens!